PERSONLIG ASSISTANS

En fullfungerande assistans där du har kommandot

Vi utformar din insats utifrån dina behov och önskemål.
Din delaktighet och inflytande är viktigt för oss.

Personlig Assistans

Personlig assistans i hela Sverige
Assistans i hela Sverige

Vi anordnar och utför personlig assistans hela Sverige. Vi erbjuder trygg, högkvalitativ och flexibel assistans helt på dina villkor​.

Boendestöd och personlig assistans
En helhetslösning

Vi utformar din assistans utifrån dina behov och önskemål. Din delaktighet och inflytande är viktig för oss och att ge dig en högkvalitativ vård helt på dina villkor.

Hjälp med ansökan
Kostnadsfritt juridiskt stöd

Vi erbjuder kostnadsfritt juridiskt stöd vid nyansökan, utökning, omprövning, överklagan eller kring andra insatser som du kan ha rätt till. 

Vart vi finns

Stockholm Västerort

Adress: Finlandsgatan 10, 164 74 Kista
Telefon: 020 899 200

Stockholm Söder

Adress: Varuvägen 9, 125 30 Älvsjö
Telefon: 020 899 200

Västerås

Adress: Västerås City
Telefon: 020 899 200

Assistans utformad utifrån dina behov och önskemål

Vi utformar din assistans utifrån dina behov och önskemål

Behöver du eller har du ett barn som behöver assistans i sin vardag är det viktigt att det blir med en anordnare och personal ni trivs med och har förtroende för.

Vi erbjuder en helhetslösning och hjälper dig med alla delar kring din insats såsom rekrytering, personalansvar, lönehantering, schemaläggning, handledning och utbildning, juridisk hjälp och mycket mera. Vi utför assistans för både den som har beviljats assistansersättning av Försäkringskassan eller personlig assistans av kommunen.

Om oss

Vård 24 är en impactdriven verksamhet som med starkt engagemang vill visa vägen mot framtidens vård & omsorg. Bolaget grundades 2015 och erhåller tillstånd från IVO att bedriva verksamheter enligt LSS och SoL. Kvalitet, kontinuitet samt inflyttande är självklar del av vårt arbete.  Vi ser mycket framemot att samarbeta med dig. Välkommen!

Om Vård24 i Stockholm

Att bli kund, hur går det till?

Att välja oss som assistansanordnare innebär att du får en helhetslösning anpassat efter dina behov och önskningar. Oavsett om du har ett assistansbeslut eller behöver hjälp med att ansöka assistans är du välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss

Om du har frågor eller funderingar, kontakta oss. Vi svarar inom kort.