HEMTJÄNST

Hemtjänst som lyssnar på riktigt

Vi utformar din insats utifrån dina behov och önskemål.
Din delaktighet och inflytande är viktigt för oss.

Våra tjänster inom hemtjänsten

Hemtjänst och serviceinsats
Serviceinsats

Städning, tvätt, enklare matlagning och inköp. Hemtjänsten utför inte tjänster som storstädning, bakning, träd – gårdsskötsel m.m. men det går bra att köpa till dessa direkt från oss.

Hemtjänst och personlig omvårdnad
Personlig omvårdnad

I personlig omvårdnad ingår tjänster som innebär hjälp med att klara den dagliga livsföringen, t.ex. på- och avklädning, hygien, toalettbesök, frukost och kvällsmål. Hjälpen kan du få vid ett eller flera tillfällen på dygnet

Hjälp med ansökan
Hjälp med ansökan

Vi kan erbjuda dig information, vägledning och stöd vid behov.

Vart vi finns

Stockholm Järva

Adress: Hällbybacken 7, Spånga
Telefon: 020 899 200

Att bli hemtjänstkund

Du som är i behov av hemtjänst och har fått ett beslut från din kommun kan välja oss som din utförare. Vård24 är godkänd av IVO (Inspektionen för Vård och omsorg) samt Stockholms Stad. Därför kan du vara säker på att vi levererar tjänster av god kvalitet. All personal har tystnadsplikt, bär namnbricka och ska kunna legitimera sig. Du gör ditt val av hemtjänstutförare via din biståndshandläggare i din stadsdel.

För att du ska få din hemtjänst utförd på det sätt som just du vill bokar vi ett hembesök där vi går igenom allting i lugn och ro. Detta sammanställer vi sedan till en genomförandeplan som ligger till grund för vårt arbete hos dig.

Kontakta oss

Om du har frågor eller funderingar, kontakta oss. Vi svarar inom kort.